Top Electronics

Top Electronics е основана през 1992г. От 1994 основна дейност на фирмата е търговия с черна и бяла техника, а по-късно през 1997 и мобилни комуникации. С фирмени магазини в Сандански и Петрич, фирмата става лидер на пазара на техника в региона и основен дильр на Panasonic, Sony, Samsung, Siemens, Bosch, Ariston и др. След 2004г. Top Electronics специализира основно в климатичната техника.

Фирмата е официален дилър за региона на най-големите производители на климатична техника - Daikin , Mitsubishi Electric , Fujitsu General , Panasonic, Sharp , Osaka и др.

Top Electronics разполага със собствени монтажни и сервизни екипи за районите на Сандански, Петрич, Банско, Разлог, Благоевград, София-град, както и с подизпълнители за гр. Гоце Делчев. Обслужват се също и градове в района на северна Гърция.

Предлагат се специални цени за цялостно оборудване на търговски обекти, хотели, производствени сгради, офиси и др., на специални цени за корпоративни клиенти, както  пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Клиенти на фирмата през годините са по-голямата част от хотелите и предприятията в региона.

Благодарение на партньорството си с Top Electronics те получават сигурност, качество и професионално отношение.

Екипът от изградени специалисти притежава дългогодишен опит и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани поръчки.

Всички продукти са изпитани на пазара и са с гарантиран произход. Фирмата предлага изключително широк продуктов  каталог, което е гаранция за това, че могат да бъдат задоволени всякакви нужди!

Предлага се най-доброто качество на най-добри цени и разнообразни начини на плащане за клиентите.

Осугурява се първокласно обслужване за всеки един продукт. Доказателство за това са хилядите доволни клиенти.

Top Electronics - изборът на успяващите.