Информация

Производители

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Сандански, бул. Свобода 16. Тел.: 0878 225 221

Разгледани продукти

Tefal OptiGrill+ GC716D12

349,00 лв

This product is no longer in stock

4501

Грил Tefal Optigrill+ Wafles GC716D12

More details

Информация

Перфектен грил за всички вкусове!

Запознайте се с OptiGrill+ Waffles, иновативна електрическа скара, която включва приставка за гофрети, за приготвяне на вкусни белгийски гофрети. С технологията “Automatic Sensor Cooking”, времето и температурата се настройват автоматично за дебелината и броя парчета, поставени в грила, въз основа на 6 програми за печене (Бургер, пиле, сандвич, наденица, червено месо, риба) и режим за замразена храна. В същото време, светлинният индикатор позволява директно наблюдение: Лилаво за предварително загряване, синьо и после зелено за започване на печенето, жълто за алангле, оранжево за средно и червено за добре опечено. 6 програми за автоматично готвене (бургер, пиле, сандвич, наденица, червено месо, риба) и програма за замразени храни осигуряват перфектни резултати всеки път. Допълнителният ръчен режим с 4 регулируеми температурни нива ви позволява да готвите всичко и е идеално пригоден за плодове и зеленчуци, като ги пече точно както вие искате.
Автоматичен сензор за готвене и индикатор за степента на изпичане за перфектни резултати!

Запознайте се с OptiGrill+ Snacking&Baking, последна иновация с ръчен режим с четири температурни нива за безкрайни възможности.
За още повече възможности, приставката Snacking&Baking ви позволява да печете, претопляте и запичате с помощна на ръчния режим с 4 температурни настройки.
Може да се мие в миялна, има термоустойчиви дръжки за удобна употреба.
Подобрен с технология "Automatic Sensor Cooking", OptiGrill+ незабавно засича броя парчета на повърхността и отчита дебелината им за да настрои температурата и времето за готвене автоматично, за перфектен резултат.
Светлинният индикатор и звуковите сигнали дават възможност за високо прецизно готвене и приготвяне на месото точно както го обичате: алангле, средно или добре опечено.
6 програми за готвене за перфектен резултат: Бургер, пиле, сандвич, наденица, червено месо и риба, плюс режим за замразени храни и ръчен режим с четири температурни настройки.
6 автоматични програми и индикатор за нивото на готовост за перфектно гриловане от алангле до добре изпечено

Ръчен режим с 4 регулируеми температури за готвене на всякаква храна.
6 автоматични програми

За различни видове храна: Бургери, пиле, сандвич, наденица, червено месо, риба
Автоматичен сензор за готвене

Автоматично измерване на дебелината: автоматично настройва правилната температура за размера и дебелината на храната в рамките на програмата.
Индикатор за нивото на готовност

Следи процеса на готвене за перфектен резултат от алангле до добре изпечен: сочи напредъка на печенето и издава звуков сигнал при всяка фаза, за да знаете кога яденето ви е готово по ваш вкус!
Подходящ за измиване в миялна машина.

Незалепващите лети плочи от алуминий и тавичката за оттичане могат да се мият в миялна машина.
Голяма тавичка за оттичане

Голяма тавичка за оттичане и плочи със 7° наклон, за да осигурят оттичането.
Приставка за гофрети

Наслаждавайте се на многобройните възможности благодарение на приставката за гофрети. Всичко, което трябва да направите, е да поставите аксесоара в уреда и да използвате ръчния режим, за да направите всичките си любими рецепти.

Характеристики:

 

  • Мощност: 2000 W
  • Покритие на плочaта: Скара плочи от лят алуминий
  • Регулируем термостат: Да
  • Тава за оттичане на мазнината: Да
  • Възможност за миене в съдомиялна машина: Да
  • 300 x 200 мм пространство за готвене;
  • Подвижни плочи;
  • Индикатор за нивото на готовност
  • 6 автоматични програми с 5 LED светлини за готвене и механична функция с 5 регулируеми температури за приготвяне на всякакъв вид рецепта.