Информация

Производители

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Сандански, бул. Свобода 16. Тел.: 0878 225 221

Разгледани продукти

Beko WUE7726XWST

699,00 лв

This product is no longer in stock

4483

Пералня Beko WUE7726XWST, 7 кг, 1400 об/мин

More details

Информация

  • Стандартна пералня с предно зареждане;
  • Капацитет на зареждане 7 кг, подходящ за 3-4 членно семейство;
  • Оборудванa е с 15 програми за пране;
  • Максимална скорост на центрофугиране 1400 оборота в минута и шум 72 db по време на центрофугиране;
  • Пералня, оборудвана с технологии SteamCure, Aquawave и Optisense и като функции, DrumClean SteamCure, Prewash, AntiCrease, Fast+, Child Lock и Remote Control.
 
Пералня, оборудвана със SteamCure, Aquawave и Optisense, която създава оптимални условия за изпиране на вашето пране и осигурява ефективно и деликатно почистване. Можете да заредите до 6 кг за един цикъл на пране, подходящ капацитет за 3-4 членно семейство.
 
Технологии и функции
 

HomeWhiz®

Спестете време и се насладете на комфорт в собствения си дом с новите перални, оборудвани с HomeWhiz®, които опростяват живота ви, докато вие ги контролирате! С помощта на приложението HomeWhiz® притеснението от мръсни дрехи изчезва. Вече чрез приложението можете лесно да избирате любимите си програми, желаната температура и допълнителни функции и да ги наблюдавате дистанционно, чрез Bluetooth. Освен това приложението ви предлага нови програми, в допълнение към вече съществуващите, така че да можете да намерите най-добрата опция за пране на вашите дрехи. Освен това получавате известия в реално време, свързани с възможни неизправности на уреда(липса на вода или препарат, отворена врата, блокиран филтър и т.н.), за да можете да се насладите на изживяване при пране при най-добри условия.

 

SteamCure™

С помощта на технологията SteamCure™ ще се отървете от гънките и ще се погрижите за деликатните си дрехи, които се нуждаят от по-внимателна грижа. Дрехите ви ще се поддържат в отлично състояние поради ефективността на използваната пара, която се издига от дъното на барабана. В зависимост от избраната програма, парата може да се освободи в началото на програмата или в края ѝ. Когато се освободи в началото, парата омекотява замърсяванията и почистването става по-лесно. Когато се освободи в края на програмата, парата помага да се отървете от излишните гънки, тъканите стават по-меки и приятни на допир. SteamCure е идеален за бебешки дрехи и за хора с чувствителна кожа.

Aquawave

Благодарение на специалния дизайн на баранаба, технологията Aquawave създава оптимални условия за изпиране и осигурява ефективно, но нежно почистване, без движения, които биха могли да повлияят на тъканите. Уникалният контур на барабана и формата на палетите позволяват плавно движение на прането по време на цикъла, имитирайки естествения ритъм на вълните. Така любимата ви риза ще изглежда като нова всеки път, когато я изперете.

Motor ProSmart ™ Inverter

Моторът ProSmartInverter е вашият надежден партньор, когато имате нужда от спокойствие. Той е оборудван с набор от забележими предимства още от първата употреба: енергийната ефективност, която можете да усетите по сметката си за електричество, нивото на шума е намалено чрез подобрен контрол на скоростта, липсата на вибрации и елиминирането на електромагнитните емисии, така че можете да се насладите на спокойствие със семейството си. Всички тези предимства се удвояват от неговата издръжливост и здравина, от които са елиминирани елементи, подлежащи на износване, като въглеродните четки.

 

Optisense®

Технологията OptiSense осигурява оптимална консумация на вода и енергия, необходими за всяко пране чрез 4 специални сензора: 3 сензора са посветени на грижата за дрехите, а 4-ти сензор удължава живота на пералнята.

Fast+

Можете да изберете да заредите пералнята наполовина, а функцията Fast+ ще намали времето за пране с до 55%. Благодарение на оптимизирането на етапите на пране и консумацията на вода, активността на пералнята се увеличава, така че да може да постигне висока производителност за възможно най-кратко време.

Down wear steam cure

Тази програма е специално разработена за пране на пухени якета. Благодарение на специалната система за центрофугиране на тази програма, водата достига до въздушните пространства между перата. А парата, използвана в края на програмата, помага на тъканите да станат по-меки, приятни на допир.

Shirts Steamcure

Отървете се от гънките на любимите си ризи с програмата Shirts SteamCure. Благодарение на въртеливите движения и използваната пара в края на програмата, вашите ризи и тениски ще изглеждат безупречно.

Hygiene+ със SteamCure

Hygiene+ осигурява дълбоко почистване и пълна дезинфекция на вашите дрехи и 99,9% без алергени* благодарение на силата на парата. *прах и акари, котешки косми, кучешки косми и гъбички Програмата Hygiene+ със Steam Cure осигурява оптимални резултати от почистване и дезинфекция за вашите дрехи (детски дрехи, чаршафи, спално бельо, бельо и др., памучни дрехи), които изискват дълбоко, анти -алергично и хигиенично пране, при висока температура, с интензивен и продължителен цикъл на пране. Високото ниво на хигиена се осигурява чрез подаване на пара преди стартиране на програмата, дълго време за нагряване, както и допълнително изплакване. Програмата е тествана от "Британската фондация за алергии" (Allergy UK) при избрана опцията за температура от 60°C и е сертифицирана по отношение на ефективност при елиминиране на алергени в допълнение към бактерии и плесени.

Drum clean Streamcure™

Искате идеално чисти и хигиенизирани дрехи? Тогава ще трябва да обърнете специално внимание на почистването на барабана. За щастие, новите перални Beko са оборудвани със специалната функция DrumClean SteamCure, която с помощта на пара преди програмата осигурява хигиената на барабана и премахването на неприятните миризми.

AntiCrease®

Гладенето на спално бельо и дрехи ще бъде удоволствие с помощта на функцията против гънки. Цикълът на центрофугиране на пералнята е разделен на няколко етапа, а бавните движения на барабана предпазват прането от намачкване. Така този процес предотвратява образуването на гънки, а гладенето на бельото ще отнеме много по-малко време.

Child Lock

Функцията може да се активира, за да се предотврати промяна на предварително избраната програма, особено когато деца си играят на контролния панел на пералнята. Функцията Child Lock прави невъзможен достъпа до бутоните на пералнята по време на програма на пране.

 

Програми

 

Outdoor/Sports
Колоездене, джогинг, туризъм... Beko са официалният поддръжник на движението на открито и са разработили специална програма за любителите на спорта и дейностите на открито. Използвайки температура на изпиране 40°C, програмата Sport се препоръчва за синтетични или памучни спортни облекла с ниска степен на замърсяване.

Dark care/Jeans
Програмата Darkcare е специално проектирана за тъмни синтетични или памучни дрехи. Предотвратява обезцветяването и запазва интензивността на цветовете на дрехите, като нови.

Woollens/Hand Wash
Програмата осигурява деликатно изпиране на вълнени дрехи, без да ги поврежда. С интелигентно управление на барабажа на пералнята и водоснабдяването, вълнените дрехи няма да се деформират и ще можете да се наслаждавате на любимия си пуловер за по-дълго време.

Памук
Програма за интензивно изпиране, предназначена да избегне повреда на памучните дрехи.

Eco 40-60

Програмата Eco 40-60 може да изпира памучни дрехи с нормална степен на замърсяване при температура от 40°C или 60°C заедно в един и същ цикъл. Консумацията на енергия и вода ще намалее значително, предлагайки по-икономично изпиране.

Синтетика

Програма, предназначена за по-малко устойчиви дрехи, като тези от синтетичен материал, които не изискват интензивно пране.

Отцеждане и центрофугиране

Добавете допълнителен цикъл на отцеждане и осигурете пълно източване на водата от пералнята. Програмата ви помага, когато искате прането ви да изсъхне бързо.

PreWash

Програма, препоръчана за използване в случай на артикули с висока степен на замърсяване.

НЕЖНА ГРИЖА

Изперете любимите си дрехи при максимално безопасни условия, без риск от деформация или увреждане. Програмата GENTLE CARE е предназначена за деликатни памучни дрехи, които се перат при температура от 20º C, но резултатите са като при пране на 40º C, без да се повредят цветовете, щампите или материята като цяло.