Информация

Производители

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Сандански, бул. Свобода 16. Тел.: 0878 225 221

Разгледани продукти

Bosch Unlimited 7 ProAnimal BBS711ANM

669,00 лв

This product is no longer in stock

4459

Вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited 7 ProAnimal BBS711ANM

More details

Информация

Произведена в Германия

Качество, произведено в Германия

Вертикалната прахосмукачка Unlimited 7 е разработена и произведена във фабрика в Германия, с над 80 години опит в разработването и производството на прахосмукачки. Прахосмукачките Bosch са преминали стотици часове тестове във фазата на разработка, за да осигурят отлични резултати при почистване и дълъг експлоатационен живот.

 

 

TurboSpin мотор и метален филтър

Без компромис с производителността на безчетковия мотор TurboSpin, разработен от Bosch и произведен в Германия. Цифровият мотор с 3-фазна синхронизация е изключително ефективен и работи при до 66 000 оборота в минута за лесна употреба и висока производителност на почистване. Филтърът от телена мрежа осигурява 99,9% филтриране на фините прахови частици. Висококачественият филтър е издръжлив и гарантира отлични резултати на филтриране през годините. Изработен е от метално платно, има пластмасова опора и дълъг експлоатационен живот.

 

3 нива на мощност

Различните задачи за почистване изискват различни нива на мощност. Прахосмукачката има на дръжката контролен панел с 3 степени на мощност, подходящи за всяка задача на почистване. Режимът "Turbo" осигурява допълнителна мощност за трудни задачи за почистване, режимът "Auto" автоматично регулира ефективността на почистване и времето за работа в зависимост от вида на повърхността и степента на открито замърсяване, а режимът "Eco" осигурява разширена автономия в ежедневието задачи за почистване.

 

Гъвкава тръба

Гъвкавата тръба на прахосмукачката се огъва на 90°, така че не е нужно да се навеждате, за да почиствате под дивана или ниските мебели. Гъвкавата тръба ви позволява бързо да почиствате под дивана, леглото или ниските мебели. Мощността на почистване винаги е висока, дори когато тръбата е огъната. Насладете се на 100% гъвкавост благодарение на тръбата, която се огъва на 90 °. Сега лесно почиствайте замърсяванията, които се отстраняват трудно от труднодостъпните места.

 

Функция QuickStand

Спестете време и енергия с Quick Stand. Quick Stand е опцията, чрез която всмукателната тръба и четката могат да се държат изправени, без никаква опора, докато използвате ръчната прахосмукачка за почистване на различни повърхности. Не е необходимо да поставяте прахосмукачката на пода или да в докинг станцията.

 

Отделяне на четката с крак

Сега можете лесно да преминете от почистване на пода с моторизирана четка към почистване на тавана с помощта на металната тръба. Функцията Nozzle Foot Release - отделяне на четката чрез натискане на бутон с крак- ви позволява лесно да отделите четката, без да се налага да се навеждате. Така с натискане на бутон отделяте четката и използвате тръба за почистване на други повърхности в къщата като ъглите, тавана или гърба на мебелите. Наслаждавате се на повече комфорт при използване и по-бързо и лесно почистване.

 

Easy Parking Clip

Вече не е необходимо да поставяте прахосмукачката в докинг станцията или да я оставяте на пода по време на прекъсвания по време на почистване. Благодарение на опцията Easy Parking Clip, можете да поставите прахосмукачката без усилие навсякъде - на ръба на мебели, като маса или рафт, или на облегалката на стол. Освен това специалната повърхност на скобата предотвратява надраскване и подхлъзване.

 

Автоматично откриване на батерията

Оптимизирана производителност и експлоатационен живот - Благодарение на патентованата система за автоматично откриване на батерията Bosch, прахосмукачката разпознава типа на използваната батерия и оптимизира или производителността за отстраняване на упорити замърсявания, или експлоатационния живот за покриване на големи площи.

 

3 Ah сменяема батерия

С мощната батерия 3 Ah Power for All дори трудни задачи за почистване могат да бъдат изпълнени без усилие. Сменяемата литиево-йонна батерия е презареждаема и е предназначена да осигури защита срещу прегряване, презареждане, саморазреждане и памет. Батерията е част от Power for All и е съвместима с широка гама електрически уреди и градински инструменти Bosch (зелена линия), но също и с продукти от други марки.

 

Леко тегло

Почистването вече е много по-лесно. Ръчната прахосмукачка тежи само 1,4 кг - идеална за почистване на маси, мебели, дивани или столове. В допълнение, ергономичният дизайн осигурява лесна употреба. Не е нужно да натискате и задържате бутона за стартиране, което ви позволява да почиствате всички повърхности бързо и без усилие.

 

Автономност до 40 минути

Вертикалната прахосмукачка Unlimited 7 има време на работа до 40 минути с една батерия. Имате до 40 минути в Еко режим с неелектрически аксесоари, до 30 минути в Еко режим с моторизирана четка, до 15 минути в Автоматичен режим с моторизирана четка, до 10 минути в Турбо режим с моторизирана четка.  

 

Режим Auto

Автоматичният режим автоматично разпознава вида на пода и подпомага мощността на почистване в зависимост от откритата повърхност - мокет, плочки, паркет или дървен под. Автоматичният режим оптимизира въздушния поток, като по този начин определя оптималния баланс между мощността на почистване и времето за работа. Чрез откриване на повърхността за почистване и автоматичното регулиране на мощността, вече не е необходимо ръчно да задавате нивото на мощност, когато искате да преминете от почистване на паркет към почистване на килими.

 

Докинг станция

Съхранението и зареждането на вертикалната прахосмукачка трябва да бъде възможно най-лесно. Благодарение на тънкия и модерен дизайн, прахосмукачката Unlimited е лесна за съхранение и зареждане в докинг станцията, монтирана на стена. Има и място за съхранение на аксесоари, така че да имате всичко под ръка, когато искате да почистите дома си. Благодарение на атрактивния дизайн, можете да съхранявате прахосмукачката дори в хола или кухнята, за да бъде винаги под ръка.

 

Четка ProAnimal със светодиоди

Моторизираната четка ProAnimal работи при до 5000 оборота в минута и осигурява бързо почистване на животински косми благодарение на големия си диаметър. Благодарение на LED четката, трудно забележимата мръсотия се вижда от труднодостъпни места като зони зад мебели или ъгли. Освен това бързо почиствайте животинските косми от килимите.

 

RotationClean

Почистването на филтъра изисква допълнителни усилия. Благодарение на системата Rotation Clean, почиствайте филтъра бързо и хигиенично. Всичко, което трябва да направите, е да извадите контейнера за прах и да завъртите циферблата. Мръсотията се отстранява бързо, като целият прах се отстранява с минимален контакт.

 

Мини моторизирана четка

Космите на домашни любимци могат да бъдат трудни за премахване. ProAnimal Mini Motorized Brush е специално проектирана за собствениците на домашни любимци и се предлага със стандартен валяк за четка и втори валяк, за да направи бързо и лесно събирането на космите от домашни любимци. С това ще почистите влакната и животинските косми от тапицерията.

 

Разтегателен маркуч

С помощта на разтегателния маркуч можете да почиствате трудно достъпни места като ъгли, тавани или щори. Маркучът има електрическа връзка и може да използвате различни аксесоари като моторизирана мини четка, за да можете да почистите вътрешността на автомобила или животинските косми от тапицерията.

 

Включени аксесоари

Четката 2 в 1 е идеална за почистване на различни повърхности. Четката за мебели е подходяща за почистване на чекмеджета, маси и други деликатни повърхности. В зависимост от задачата за почистване, можете бързо да превърнете четката за мебели в накрайник за тапицерия.

Дългата и гъвкава дюза е идеална за почистване на тесни пространства или труднодостъпни места. С помощта на разтегателния маркуч можете да почиствате трудно достъпни места като ъгли, тавани или щори.

Моторизирана мини четка ProAnimal е идеална за почистване на животински косми.

 

Тип продуктВертикална прахосмукачка
ЗахранванеАкумулатор
Тип почистванеСухо
Тип настилкаРазлични повърхности
Материал тръбаМетал
ФункцииФункция Турбо Контрол панел върху ръкохватката
ТехнологияРежим ECO Turbo Режим Auto
Дълбочина204 мм
Ширина252 мм
Височина1315 мм
Тегло1.4 Kg
ЦвятЧервен

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Автономия на акумулатора до40 min
Ниво на шум82 dB
Капацитет0.4 l

ФИЛТРИ & АКСЕСОАРИ

Включени аксесоари
  • Малка четка
  • Накрайник за тапицерия 
  • Wall mount support
  • Удължител
  • Четка за мебели
  • зарядно устройство