Информация

Производители

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Сандански, бул. Свобода 16. Тел.: 0878 225 221

Разгледани продукти

Samsung DV90T6240LX/S7

1 749,00 лв

This product is no longer in stock

4487

Сушилня Samsung DV90T6240LX/S7, Термопомпа, 9 кг

More details

Информация

 • Капацитет за сушене: 9 kg
   
 • Клас на енергийна ефективност: A+++
   
 • Нетни размери (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm

Функции:

 • Заключване
 • Smart Control
 • Реверсивен люк
 • Осветление на барабана 
 • Wi-Fi
 • Финално забавяне
 • Smart Things
 • Избор на време

Интелигентно сушене

 

AI контрол

 

Сушете дрехите лесно и ефективно с AI Control. Персонализирайте сушенето, като запаметявате навиците си, предлагайки цикли и показвайки информация навреме. Приложението SmartThings предоставя съвети относно цикли, планиране на сушене и отстраняване на неизправности. За да осигури още повече комфорт на потребителите, цикълът на пране е синхронизиран с цикъла на сушене.

 

Енергийна ефективност A++ с технология Heat Pump

Чрез технологията на термопомпата енергийната ефективност се съпоставя с производителността. Сушилните Samsung предлагат по-ефективен, икономичен и деликатен начин за сушене на дрехи. Вместо електричество, се използва хладилен агент за загряване на въздуха, така че консумацията на електроенергия намалява.

Елиминира бактериите

Цикъл за хигиенна грижа Hygiene Care

Предотврати натрупването на бактерии, акари и алергени върху дрехи и други артикули, като спално бельо и меки играчки. Цикълът за хигиенна грижа дезинфекцира както сухи, така и мокри артикули*, без да влияе на ефективността на сушене. В процеса на сушене дрехите се потапят в пара с висока температура, която елиминира 99% от микробите**.

Смяна на посоката на вратата

Изберете посоката, в която да се отваря реверсивната врата*, така че да съответства на интериора на вашият дом. Просто сменете страната, на която се отваря, за да съответства на мястото, където е поставен уредът, нещата наоколо и вашите навици. Стените също така няма да бъдат пречка! Освен това вратата е прозрачна*, така че да можеш да проверите какво има вътре с един поглед.

 

 

 

Дрехи без гънки

Предотвратяване на гънки Wrinkle Prevent

Изсушените дрехи могат да са без гънки, дори без да ги гладите. Просто изберете опцията Wrinkle Prevent и след като цикълът на сушене приключи барабанът се завърта периодично без загряване в продължение на до 180 минути. Така загрятите дрехи не стоят на едно място твърде дълго и не се образуват гънки в плата.

 

 

 

Интелигентно сушене

Optimal Dry

Технологията OptimalDry предлага интелигентно сушене с отлични резултати. Сензорите за влажност и температура регулират времето за сушене за най-добри резултати. Така дрехите винаги ще бъдат напълно сухи, без да се увредят и освен това ще спестите енергия.

 

 

 

Технология Air Wash

Освежете дрехите си, без пране, гореща вода, търкане или препарат. Технологията Air Wash дезодорира вашите дрехи и спално бельо, така че те винаги миришат свежо. Неприятните миризми се отстраняват единствено с помощта на много горещ въздух. Така дрехите ви изглеждат като след химическо чистене и ще изкарат по-дълго.

 

Бързо съхнене, в малки количества

Quick Dry 35'

Изсушете бързо всички дрехи, които ви трябват спешно, като риза за работа или училищна униформа. Цикълът Quck Dry 35' суши малко зареждане от 1 кг дрехи, за да са готови за носене за 35 минути. Като използва висока температура, цикълът е може безопасно да изсуши няколко дрехи, така че да чакате по-малко. Просто изсушете тези дрехи, от които се нуждаете, точно навреме.