Информация

Производители

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Сандански, бул. Свобода 16. Тел.: 0878 225 221

Разгледани продукти

Samsung DV90BB9445GMS7

1 849,00 лв

This product is no longer in stock

4502

Сушилня Bespoke Samsung DV90BB9445GMS7, Термопомпа, 9 кг

More details

Информация

А+++ енергийна ефективност

Спестявате пари и защитавате околната среда, като използвате по-малко електроенергия*. Термопомпената технология предлага енергийно ефективен, рентабилен и щадящ начин за сушене на дрехи. Той е класифициран с енергийно ниво A+++, тъй като използва хладилен агент вместо електричество за загряване на въздуха и горещият въздух се рециркулира, за да се избегне загуба на енергия.

Интелигентни сензори

Насладете се на по-бързо и по-прецизно сушене, което предпазва тъканта на вашите дрехи и намалява консумацията на енергия с 10%. Технологията AI Dry с множество сензори следи влагата на дрехите в реално време и интелигентно генерира оптималното количество топлина, за да съответства на теглото и съдържанието на влага на всеки товар.

 

По-малко време, повече грижи

QuickDrive™

Изсъхва супер бързо и се грижи за вашите дрехи. Когато QuickDrive™ е активиран, времето за сушене се намалява с до 35% и спестява енергия. За разлика от конвенционалните сушилни, технологията на инверторния компресор автоматично регулира скоростта си в зависимост от вътрешната температура и целите на грижата.

Интелигентно сушене

AI Control

Сушете прането лесно и ефективно с AI Control.Персонализирайте сушенето, запомняйки вашите навици, предлагайки програми и показвайки навременна информация. Приложението SmartThings предоставя съвети относно програми, планиране и отстраняване на проблеми. И изберете идеалната програма за сушене за завършено пране.

Oтваряй я, както искаш

Смяна на посоката на вратата

Избери посоката, в която да се отваря реверсивната врата, така че да съответства на интериора на твоя дом. Просто смени страната, на която се отваря, за да съответства на мястото, където е поставен уредът, нещата наоколо и твоите навици. Стените също така няма да бъдат пречка! Освен това вратата е прозрачна*, така че да можеш да провериш какво има вътре с един поглед.

Дрехи без гънки

Предотвратяване на гънки Wrinkle Prevent

Изсушените дрехи могат да са без гънки, дори без да ги гладиш. Просто избери опцията Wrinkle Prevent и след като цикълът на сушене приключи барабанът се завърта периодично без загряване в продължение на до 180 минути. Така загрятите дрехи не стоят на едно място твърде дълго и не се образуват гънки в плата.

Дигитална инверторна технология

Наслади се на превъзходна ефективност, по-малко шум и дълготрайно изпълнение. Дигиталната инверторна технология използва силни магнити за по -тиха* и по-мощна производителност, но използва по -малко енергия спрямо Universal Motor

Персонализирано сушене

SmartThings Home Life

Насладете се на персонализирано, ефективно и безпроблемно сушене с помощта на приложението SmartThings. Чрез анализиране на моделите на пране, "Clothing Care" предлага персонализирани препоръки и съвети за всяка програма. „Енергия“ ви помага да управлявате холистично потреблението на енергия. "Home Care" поддържа сушилнята в оптимално състояние.

Интелигентно сушене

Система OptimalDry

Оптимизирай сушенето без усилия! Системата OptimalDry използва 3 сензора, за да постигне най-добри резултати. Тя следи влажността и регулира времето за сушене, така че прането да бъде готово бързо при минимален разход на електроенергия. Също така предпазва дрехите от увреждане и ти напомня да почистиш топлообменника.

Технология Air Wash

Освежи дрехите си, без пране, гореща вода, търкане или препарат. Технологията Air Wash дезодорира твоите дрехи и спално бельо, така че те винаги миришат свежо. Неприятните миризми се отстраняват единствено с помощта на много горещ въздух. Така дрехите ти изглеждат като след химическо чистене и ще изкарат по-дълго.

Цикъл за бързо сушене Quick Dry 35'

Изсуши бързо всички дрехи, които ти трябват спешно като риза за работа или училищна униформа. Цикълът Quck Dry 35' суши малко зареждане от 1 кг така, че дрехите да са сухи и готови за носене за 35 минути*. Като използва висока температура, цикълът е в състояние безопасно да изсуши малко количество дрехи, за да чакаш по-малко. Просто изсуши тези, от които се нуждаеш, точно навреме.