Информация

Производители

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Сандански, бул. Свобода 16. Тел.: 0878 225 221

Разгледани продукти

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier

149,00 лв

This product is no longer in stock

4220

Овлажнител за въздух Xiaomi Mi Smart антибактериален

More details

Информация

  • Умен овлажнител за въздух с UV лампа
  • Mi Smart Antibacterial Humidifier
  • Модел - ZNJSQ01DEM
  • Свързване - Wi-Fi (можете да го свържете с Mi Home приложението)
  • Размер - 190 х 190 х 353
  • Ниво на шум - 38 dB

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier овлажнител с UV лампа за стерилизация на водата. Той разполага с 4.5 литра резервоар, който е достатъчен за около 15 часа водна мъгла. Ако имате нужда от овлажнител вкъщи защото вашите климатици или радиатори изсушават въздуха, този на Xiaomi е много добро и бюджетно решение.

 

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier разполага с UV лампа на дъното на резервоара си, чрез която стерилизира водата и убива всички бактерии - така след като изпари водата, няма да има вируси и бактерии, които бихте могли иначе да вдишате.

 

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier е много тих - нивото му на работа е около 38 децибела. Той има вграден сензор за влажност и можете по-всяко време да проверите каква е влажността във вашето помещение. Уредът се свързва посредством Mi Home приложението за Android и iOS и чрез него освен влажност, можете да наблюдавате количеството останала вода, както и да нагласите автоматично спиране и пускане на уреда.

 

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier се пълни с вода изключително лесно - просто махнете горния капак, долейте кана вода и затворете. Уредът има защита и ще спре автоматично ако водата в него свърши.

 

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier ви позволява да изпарявате спокойно вода от чешмата без да се притеснявате какви бактерии може да има в нея - UV лампата ще ги убие. Подходящ е за бебешки и детски спални, и всякакви други стаи. Той предотвратява нощните кашлици и натрупването на бактерии в сухото гърло, които могат да доведат до инфекции.